Tjänster

Vi på Cadden erbjuder följande tjänster inom byggprojektering, 3D-visualisering och CAD-samordning:

Byggprojektering

Ett byggprojekt inkluderar många olika skeden och involverar en rad olika aktörer. Vi kan hjälpa dig med allt från bygglovshandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar till relationsritningar, brandlarmsritningar och utrymningsplaner. Vi åtar oss projekt från exempelvis byggare, arkitekter och privatpersoner. Tveka inte att höra av dig till oss – inget jobb är för litet eller stort för oss.

Visualisering

Vid en byggnation kan det vara viktigt att visa hur solen påverkar både fasad och ljusinsläpp. För att exempelvis visa soltimmar eller hur en byggnads skuggor påverkar byggnaden kan vi göra simulerade solstudier. Vi gör renderingar av byggnader, produkter och inredningar där vi utgår från dina skisser eller ritningar och skapar fotorealistiska 3D-bilder, filmer eller solstudier – allt utifrån dina önskemål.

CAD-samordning

En god struktur är avgörande för ett lyckat byggprojekt. Vi har under många år arbetat med CAD-samordning i webbaserade dokumenthanteringssystem och vet vad som krävs för att skapa ordning och reda bland otaliga ritningar och andra viktiga byggdokument. Vi har ett nära samarbete med iBinder, men jobbar även i de flesta andra stora dokumenthanteringssystem på nätet. Kontakta oss gärna för att höra hur vi kan hjälpa dig att strukturera upp och samordna dina CAD-ritningar.

Förutom ovanstående tjänster erbjuder vi även teknisk konsultation samt utbildningar och support på CAD-produkter.

Ring eller mejla oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt!